Leveringsvoorwaarden

BEZORGING

Heeft u bij de betaalwijze iDEAL of betalen bij aflevering gekozen, dan wordt uw bestelling direct verwerkt. Heeft u echter voor vooruit betaling gekozen dan ontvangt u eerst uw factuur. Na ontvangst van de betaling wordt de order verwerkt.

Omdat wij grote waarden hechten aan een betrouwbare en servicegerichte levering van onze producten, verzenden wij onze goederen grotendeels zelf. Daarnaast maken wij gebruik van PostNL en DHL bezorgdiensten. 

BEZORGADRES

Het adres dat bekend is bij uw gegevens is het factuuradres. Dit adres is ook het bezorgadres.
Wilt u uw bestelling liever op een ander adres laten bezorgen (bijvoorbeeld op uw werk of wilt u iemand een cadeau sturen), dan kunt u dit uiteraard aangeven als u uw bestelling plaatst. De voorwaarde is echter wel dat u in dit geval de bestelling voldoet middels een iDEAL betaling.

BEZORGKOSTEN

Ruwspul.nl berekent de bezorgkosten aan de hand van het totale volume. Dit gebeurt tijdens het plaatsen van de artikelen in de shoppingbag. Het uiteindelijke volume bepaald dan tevens de verzendwijze van uw bestelling. Dit kan per post zijn of via onze transportdienst. Bij bestelling van meerdere artikelen betaalt u eenmalig de bezorgkosten. U kunt de bezorgkosten vinden in de Shoppingbag. 

SERVICE BIJ AFLEVERING

Meubelen zetten wij op een normaal bereikbare plaats in uw huis. Onder een normaal bereikbare plaats verstaat Ruwspul.nl  een plaats waar de artikelen zonder risico op beschadigingen van uw eigendommen kunnen worden geplaatst (houd dus rekening met trapleuningen, smalle gangetjes of andere belemmerende objecten.